Skip to main content

Hidden Gems

De Kreative I Byen er en podcast serie, hvor Kristian Schwarz og René Sørensen snakker med en kreativ person fra Aarhus, omkring deres arbejde og byen de bor i.

Archived from iTunes at https://itunes.apple.com/us/podcast/hidden-gems/id848577067. Items in this collection are restricted.

PART OF
Podcasts
SHOW DETAILS
up-solid down-solid
eye
Title
Date Published
Creator
Hidden Gems
Jan 12, 2015 Hidden Gems
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Denne gang har vi snakket med Frederik Svinth. Frederik er skaber af spillet Snak, et kortspil der har til mål at stimulere samtaler mellem mennesker. Frederik har desuden udgivet bogen Venskaber, en bog der sætter fokus på venskaber mellem mennesker. Det blev til en samtale omkring hvad der skaber en god samtale, vigtigheden af venskaber, samt hvordan Frederik var i stand til at udgive sit spil alene.
Hidden Gems
Dec 15, 2014 Hidden Gems
audio
eye 0
favorite 0
comment 0
Denne gang har vi haft besøg af Lars Laursen. Lars er uddannet skiltemaler, og har sidenhen mestret billedskære samt bødker kunsten. Han startede i lære som 16 årig, og har malet bogstaver lige siden. Lars arbejder til daglig i Den Gamle By, hvor han står for dekoreringen og udformningen af mange af byens bygninger. Der blev til en samtale om de gamle håndværk, med fokus på skiltermaler faget, samt vigtigheden af fordybning.